Олів’є з оливками

  • Вигляд
    13


1 год. 0 хв.

4 порції

З усього, що можна додати в класичне олів’є, оливки – один із найгармонійніших і водночас неочевидних варіантів. Здається, де оливки, а де старий-добрий радянський салат. А насправді виходить просто чудово!

складові

  • Картопля –
    4 штуки
  • Куряче філе –
    2 штуки
  • Яйця курячі
    4 штуки
  • Морква –
    1 штука
  • Мариновані огірки –
    3 штуки
  • Оливки –
    2 жмені
  • Зелений горошок –
    3 ст.л.
  • Майонез –
    150 г

Покроковий рецепт приготування

Відваріть або запікайте до готовності курку, картоплю та моркву.

Яйця відваріть круто і дайте повністю охолонути.

Наріжте оливки тонкими кружальцями, інші інгредієнти – дрібним кубиком.

Додати горошок і заправити олив’є майонезом.

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]